asdesign 95 - birou arhitectura

As design (95) nu doar design.
 
 
 


intr. Vladimir Streinu, nr. 8, sector 2, Bucuresti, tel/fax 004.021
252.28.55, e-mail office@asdesign95.ro - www.asdesign95.ro

 

 
 

office services projects awards press contact home

Ca arhitecti ne dorim sa fim mai putin intrebati daca putem “aranja” cu autoritatile  obtinerea avizelor si a autorizatiei de construire pentru suprafete sau inaltimi mai mari decat cele prevazute legal. Eventual printr-o documentatie urbanistica – PUD sau PUZ speciala.
De fapt, ce ascunde aceasta intrebare? Recunoasterea faptului ca profesionalismul arhitectului roman se masoara si (sau doar?) in functie de complicitatea acestuia cu autoritatile corupte.
Este bine sa nu ne inselam singuri. Derapajele si complicitatile din procesul autorizarii cladirilor se regasesc in devierile de la bunul simt/gust constatate in realitatea urbana a Bucurestiului. Noi credem ca a rezolva cerintele clientului la cel mai inalt nivel si a respecta legea in acelasi timp este spiritul in care se profeseaza arhitectura. Clientul va fi dispus sa imbratiseze pozitia noastra si sa ne aprecieze inventivitatea si inteligenta cu o singura conditie: concurenta lui directa sa fie obligata la randul ei sa respecte regulile jocului  - adica legea.

Arhitectura prin inovatie si inteligenta.                                                                                                                                                        2012 © Asdesign 95